acte arr

Noutati ARR. Actele se vor depune electronic

Din data de 20 aprilie 2015, ARR, adica Autoritatea Rutiera Romana va pune la dispozitia tuturor celor care opereaza transport in Romania un nou sistem informatizat pentru a putea sa depuna documentele mult mai usor. Astfel, documentele necesare pentru inscrierea in Registrul vehiculelor si pentru restituirea de accize vor putea fi depuse in format electronic, direct pe platforma electronica a Autoritatii.

Scopul este acela de a facilita restituirea accizelor, economisind timp si bani care erau consumate pana acum prin depunerea fizica a actelor. Informatizarea sistemului ARR este o solutie salutata de majoritatea transportatorilor.

Operatorii economici care vor sa isi inscrie vehiculele in registrul vehiculelor eligibile, trebuie sa tina cont de modificarile ce au fost aduse la Hotararea de guvern 537 din data de 2014 si inainte de a depune vreun act, sa consulte site-ul www.arr.ro. Aici, la sectiunea informatii restituire accize, exista toate informatiile necesare si instructiunile care privesc utilizarea noului sistem informatic.

In urma modificarilor aduse in Hotararea de Guvern 537 din 2014, ARR a fost desemnata a fi Administratorul schemei de ajutor de Stat, dat fiind faptul ca ajuta la restituirea accizelor.

Cauta cele mai bune scoli de soferi din Romania pe site-ul www.ScoliDeSoferi.Info